The Act of Greeting (afstudeerproject kunstacademie)
Lindy Hengst
Voor mijn afstudeerproject verzamel ik zoveel mogelijk begroetingsrituelen, deze wil ik vervolgens ensceneren in een zelf gebouwd decor. Het zal een soort online archief worden met korte videos en daarnaast een offline publicatie. De begroetingen zullen worden uitgevoerd in een mini decor, net groot genoeg voor je hoofd en armen. Ik zal deze ook op formaat gaan bouwen.

Type
studentenproductie

Lokatie
Rotterdam

Omschrijving
De focus ligt dus heel erg op de mimiek in het gezicht en de beweging van de armen. Daarom is het belangrijk dat je deze een beetje onder controle hebt. Verder is leeftijd voor mij niet zo heel erg belangrijk, maar als je ouder dan 18 jaar bent zou dit ideaal zijn. Het is vooral van belang dat de mensen met wie ik zal werken zo divers mogelijk zijn. En als het je leuk lijkt om mee te denken, graag!

Periode
Aangezien het een archief is wat zich zal gaan uitbreiden tot aan september zal ik je dus waarschijnlijk tot aan september een paar dagen willen inzetten. Vanwege de korte duur van deze video’s zullen we waarschijnlijk meerdere scènes in 1 dag opnemen

Wat bieden wij?
Het decor is makkelijk op te bouwen bij jou thuis, zodat je niet hoeft te reizen. Ik heb een auto tot mijn beschikking waarmee ik vanuit Rotterdam overal naartoe kan rijden. Je zal te zien zijn in het online archief en daarnaast in een offline publicatie. Er is een vergoeding beschikbaar en ik zorg ook voor een hapje en een drankje! In september zal de lancering zijn van de online Graduation Show en in oktober een offline manifestatie in Breda. Daar zal mijn werk te zien zijn.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Lindy Hengst
login om te reageren op dit bericht
Op: 14-06-2020 / 1037 x bekeken
Categorie: Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling) , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op: 14-08-2020
bekijk profiel