Lise Sentjens

Acteurs gezocht korte film!

Acteurs gezocht korte film!


Hallo, allen.

Ik ben Lise en ik ben een van de studenten van de minor Filmeducatie op het Fontys in Eindhoven. Binnen deze minor leren wij alles wat met film te maken heeft; zo zijn wij ook bezig met het vak filmcreatie. Binnen dit vak mogen wij een eigen korte film maken van +/- 10 minuten. Dit doe ik met zes medestudenten. We zijn al volop bezig met de voorbereidingen en alles gebeurd op een professionele wijze. Zo vervullen we ook allemaal een eigen taak en ben ik de producent! Voor onze film hebben wij natuurlijk ook acteurs en actrices nodig, vandaar dat ik deze vacature plaats. We hebben nu nog twee mannelijke acteurs nodig. Een van de acteurs heeft de hoofdrol en de andere acteur heeft een kleinere rol binnen de film.

Mocht je geïnteresseerd zijn of vragen hebben, kun je reageren op dit bericht.

Verdere informatie zoals een draaiplanning, scenario etc. volgt (hopelijk) nog!

Wat bieden wij?
Wij bieden een kans om je acteerskills op een professionele wijze in te zetten. Zo zijn wij als studenten al een aantal maanden bezig om dit zorgvuldig voor te bereiden en willen wij een geweldige korte film neerzetten! Dit is niet alleen goed voor ons portfolio, maar ook voor jouw portfolio!
Daarnaast bieden wij een reiskostenvergoeding en zorgen wij dat je voorzien bent van eten tijdens de draaidagen. Ook geven wij natuurlijk nog een bedankje tegen het einde van de draaidagen.

Type
studentenproductie

Lokatie
Roermond, Venlo

Omschrijving
We zoeken nog twee mannelijke acteurs ongeveer tussen de 35 en 55 jaar. Enige acteer-ervaring is zeer zeker gewenst. We vragen beschikbaarheid voor 22, 23 en 24 mei op locaties in Roermond en Venlo.

Periode
Het is dus woensdag 22 mei, donderdag 23 mei en vrijdag 24 mei 2024.

Spreektaal / talen eisen
Nederlands

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


Let op: Berichten die geplaatst worden op deze site worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.

Geplaatst30-04-2024
Verloopt 21-05-2024
298