Jalu Glissenaar

Cast voor HKU Shortfilm

Cast voor HKU Shortfilm


Wij zijn bezig met onze eindfilm voor ons tweede jaar aan de HKU. We maken een absurdistische korte drama film.

In een wereld waar baby's genetisch gemodificeerd worden, moet een koppel omgaan met de onzekerheid of dit bij hun toekomstige baby goed gelukt is. Een dokter heeft namelijk mogelijk niet de juiste modificaties gedaan bij hun baby.

We willen in spel een ongemakkelijk gevoel oproepen bij de kijkers. Dit gaan we doen door de interacties tussen de karakters anders te maken dan hoe het er in onze wereld aan toe gaat. Denk bijvoorbeeld aan de films van Yorgos Lanthimos.

Wat bieden wij?
Omdat het een studentenproductie is, kunnen we je helaas niet vergoeden. We hebben natuurlijk wel reiskostenvergoeding en catering op set! Uiteraard is er ook leuke sfeer op set en heb je een leuke acteer ervaring/experiment in onze absurde wereld!

Type
studentenproductie

Lokatie
Utrecht

Omschrijving
MAE (V/26)
Een actrice rond de 26 jaar oud die MAE wilt spelen. Mae is een werkende vrouw die samen met haar partner Adriaan besluit een kindje te nemen. Ze heeft moeite met haar verwachtingen managen en wordt met de dag onzekerder over haar toekomst en die van haar kind. Goed om te weten: we zoeken iemand die zwanger wilt/kan spelen!

ADRIAAN (M/29)
Een acteur rond de 29 jaar oud die ADRIAAN wilt spelen. Adriaan werkt fulltime als manager bij een IT-bedrijf. Hij houdt van vernieuwing en uitdaging binnen zijn werk. Hij is autoritair en kalm. Hij houdt erg van Mae en wilt graag met haar een kind opvoeden.

HUGO (M/40-50)
Een acteur tussen de 40-50 jaar oud die doctor Hugo wilt spelen. Hugo werk bij het baby kliniek waar ze baby's modificeren, zodat ze worden wat ouders wensen. Hij heeft zelf een kind, die niet gemodificeerd is gekregen door een menselijke fout. Hierdoor had hij geen verwachtingen voor zijn kind en is die er achter gekomen dat dit beter is voor ouder en kind. Daarom gaat hij nu stiekem de baby's bij zijn kliniek niet modificeren.

Periode
De draaiperiode is 24-25-26 Mei 2024

Spreektaal / talen eisen
Nederlands

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


Let op: Berichten die geplaatst worden op deze site worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.

Geplaatst30-04-2024
Verloopt 27-05-2024
421