Imre Wilders

Man- en Vrouwlijke Acteur Gezocht!

Man- en Vrouwlijke Acteur Gezocht!


Het project is een korte film van 5 minuten. Het is gebaseerd op de maker Yorgos Lantimos en het is voor mijn eindproject van audiovisuele media op de HKU jaar 1. Het is niet betaald maar wel handig voor op je portfolio/CV!
Door de gelaagde karakters en het unieke verhaal, is dit zeker een geweldige uitdaging om in te spelen. Al helemaal vanwege de schrijfstijl, monoloog en dialoog.

Het gaat over een slechte vader kind relatie, waarbij het perspectief vanuit het kind is. Maar get this, het kind is de camera (uitlegt volgt als je de klus wil, knipoog). Verder is het absurdistisch en surrealistisch maar wat droevig.
-Sid Stuiver (Regisseur)

Ik ben haar Producent en zal haar op verschillende manieren ondersteunen bij dit project.
-Imre Wilders

Wat bieden wij?
We hebben genoeg repetitie tijd en het zal 2 dagen kosten, het zal gefilmd worden in Amsterdam of Utrecht en we mikken op 27,28. En catering is geregeld.
Je werkt met een gezellige, gepassioneerde crew van medestudenten die er allemaal zin in hebben.
Hopelijk zie ik jou daar!
-Sid Stuiver

Type
studentenproductie

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Voor het karakter dat ik zoek “Linda”: Linda is een meisje van 20 (Hoeft niet echt 20 te zijn). Ze houdt van kinderen en dieren en wandelingen maken. Ze houdt ook van naar de markt gaan. Ze is een rustig, koel (afstandelijk, koud) persoon. Dingen verbazen haar niet zo. Haar vriend is een fitness trainer, zelf doet ze kunst en vind ze haar vriend niet zo bijzonder. Sterker nog, hij is een beetje dom en zij is te slim voor hem, wat ze weet. Desalniettemin houdt ze wel van hem.
Linda zal maar in een scene voorkomen, maar wel de openingsscène! :)

Daarnaast zoeken wij nog een man rond de 40 (Hoeft niet echt 40 te zijn). Hij speelt "Hendrick" een man die eten komt brengen naar een ander personage. Ze eten dan samen en bespreken hun leven. Daarna vertrekt hij weer. Een korte maar zoete scene. :)

Periode
Wij draaien 27, 28 mei in Amsterdam.
We hebben twee locaties:
-Het Amsterdamse Bos; dit zou een simpele korte dag zijn. Geschat is van 12 tot 5
-Een Huis in Amsterdam; hier zullen de meeste scenes moeten worden opgenomen. Geschat is van 12 tot 9

Spreektaal / talen eisen
Nederlands

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


Let op: Berichten die geplaatst worden op deze site worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.

Geplaatst04-05-2024
Verloopt 27-05-2024
590