EMax Films

Acteurs en actrices gezocht voor KiKa commercial

Acteurs en actrices gezocht voor KiKa commercial


(auto-translated from Dutch)

Het gaat om een nieuwe commercial voor een KiKa campagne rondom een loterij, waarbij 80% van de opbrengst naar kankeronderzoek gaat. De campagne heeft een licht humoristische toon en volgt vijf personages die hun dromen waarmaken door het winnen van verschillende prijzen.

What do we offer?
Uiteraard worden vervoer en onkosten vergoed, en er staat een vergoeding tegenover voor het acteerwerk.

Type
professionele productie / lowbudget

Location
Alkmaar

Description
Enthousiaste acteurs voor de volgende rollen:

Fayette (vrouw)
Leeftijd: 25-29 jaar
Fayette is een energieke en zelfverzekerde vrouw die houdt van stijl en sportiviteit. Ze straalt een positieve, kleurrijke levensstijl uit en geniet van haar succes. Haar spontaniteit en enthousiasme komen duidelijk naar voren in hoe ze met vreugde de kleine en grote overwinningen van het leven viert.

Mart (man)
Leeftijd: 28-35 jaar
Mart is een charmante, zelfverzekerde man met een ontspannen uitstraling en een subtiele aantrekkingskracht. Hij geniet van de kleine momenten in het leven en heeft een zorgzame kant die hij niet snel laat zien.

Karel (man)
Leeftijd: 30-34 jaar
Karel is een rustige en sympathieke man met een zorgzame kant. Hij is bescheiden, maar je voelt een sterke emotionele diepgang. Hoewel hij terughoudend kan lijken, toont hij zijn vreugde en genegenheid op subtiele manieren, vooral in zijn relatie met Mart.

Margriet (vrouw)
Leeftijd: 32-37 jaar
Margriet is een zelfverzekerde en liefdevolle vrouw. Ze is toegewijd aan haar familie en geniet van het vooruitzicht op een nieuw hoofdstuk in haar leven. Ondanks haar rustige uitstraling, laat ze af en toe een speelse en enthousiaste kant zien, vooral in momenten van vreugde.

Bas (man)
Leeftijd: 30-35 jaar
Bas is een nuchtere en zorgzame man. Hij staat stevig in het leven en geniet van de grote mijlpalen, zoals een nieuw huis en zijn gezin, met een warme en liefdevolle uitstraling.

Language requirements
niet van toepassing

Respond / more information
you have to log in to reply


NB: Messages posted on this site are not pre-checked. Use common sense when responding to messages and sending personal information. We disapprove if you have to pay for something to get a role. For more information about this: look here

Do you think there is something wrong with this particular message?
Report it to us immediately via the - report not ok- button.

Geplaatst15-10-2024
Expires 24-10-2024
296