Acteer-, dans- en muzikaal talent gezocht! - Heel Nederland
White Wings Agency
Voor social media platform Bigo Live zijn wij per direct opzoek naar charismatische acteurs/actrices, modellen of creatief talent voor de functie van vlogger/showhost (m/v) - 7 uur per week.

Wat is Bigo Live?
Bigo Live is een hip mobiel internationaal livestreaming platform (app) uit Azië. Het is een soort combinatie van Youtube en Facebook en realiseert een gezellige livestreaming community waar mensen hun talenten laten zien, interessante topics bespreken en nieuwe mensen leren kennen over de hele wereld. Het platform zoekt nu Nederlandse broadcasters met interessante persoonlijkheden en/of talenten om het platform te vertegenwoordigen en zo de Nederlandse community op het platform te vergroten.

Hoe ziet de job eruit?
De sfeer op de app is heel informeel en gezellig. Vanuit de Bigo Live app livestream je over je dagelijks leven, je talent of een leuke topic. Je werkvloer is de app waardoor je overal vandaan kunt vloggen. Deze baan kan dus vanuit huis. Je begint je dag met bedenken welke content je wilt laten zien tijdens je stream en bereidt dit voor. Dit kan een act zijn, een interessant onderwerp om over te praten of een samenvatting van je dag. Je uren verdeel je zelf over de week. Je werkt vooral zelfstandig. Met behulp van je collega's Bigo contactpersoon doe je eventuele marketing voor je vlog en werk je ook regelmatig samen aan leuke streams en content.

Type
professionele productie

Lokatie
Heel Nederland

Omschrijving
Jij houdt ervan om voor de camera te staan. Je bent entertaining, sociaal en weet hoe je jezelf moet presenteren. Je hebt kennis van social media en hebt daardoor in mum van tijd door welke content goed op het platform Bigo Live past. Het allerbelangrijkste vinden wij echter een grote hoeveelheid enthousiasme, aangevuld met een passie, hobby of talent. Je werkt graag samen maar je bent vooral ook in staat om zelfstandig te werken. Mede dankzij jouw hulp maakt Bigo Live een onvergetelijke indruk op de bezoekers!

Periode
onbepaalde tijd, met een proefperiode van twee maanden.

Wat bieden wij?
• Een sociale en afwisselende baan die niet aanvoelt als werk.
• Kansen en ontwikkelingsmogelijkheden bij een groeiend en dynamisch bedrijf.
• Een gezellig team!
• Een marktconform salaris met targetbonussysteem.
• Heel veel fun!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: White Wings Agency
login om te reageren op dit bericht
Op: 16-05-2020 / 1630 x bekeken
Categorie: Marktconforme betaling/vergoeding , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op: 16-12-2020
bekijk profiel