Gezocht: Acteur/Actrice in e-learning trainingen
Prodrive Academy Mark Maaskant
Wij zijn Prodrive Academy, we maken videotrainingen / e-learnings voor bedrijven als Picnic, DHL, PostNL waarin we uitleggen hoe je veilig rijdt in het verkeer. We zoeken acteurs/actrices waarmee de doelgroep (koeriers/runners) zich kunnen identificeren. Ja gaat dus ook zelf rijden in een bezorgbus, cargobakfiets, stint, Picnic ePV etc. Natuurlijk begeleiden we je hier goed in, maar enige affiniteit met het rijden in een grote bus of fietsen op een bakfiets is handig.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
baarn / Amersfoort

Omschrijving
We zoeken acteurs / actrices die op oproep basis beschikbaar zijn. Meestal zijn we 1 dag aan het filmen op diverse locaties. We maken veel online cursusmateriaal dus we zoeken een fijne poule mensen waar we goed mee kunnen samenwerken en die het leuk vinden om te zorgen dat pakketbezorgers of runners meer leren over veilig rijden. Over het algemeen zijn het korte presentatie teksten die je doet, die daarna door een voiceover worden over gepakt.

Je moet in elk geval een rijbewijs hebben. Wij zoeken een match met de doelgroep van koeriers, pakketbezorgers, fietskoeriers, dus over het algemeen jonge mensen, tussen de 20-25 jaar.

Periode
Doorlopend / Projectmatig

Wat bieden wij?
Laat weten wat je tarieven zijn en dan gaan we kijken of we een match kunnen maken. We zijn geen dedicated filmproductie bedrijf, maar we werken met een regisseur en camera man, we maken zelf de scripts en distribueren de video trainingen ook zelf. Vanzelfsprekend mag je de opnames die we samen maken ook voor je portfolio gebruiken.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Prodrive Academy Mark Maaskant
login om te reageren op dit bericht
Op: 12-06-2020 / 1171 x bekeken
Categorie: Marktconforme betaling/vergoeding , 18-30 , Man , Vrouw
bekijk profiel