Acteurs en actrices gezocht voor shortmovie 'Het bloeit weer
Grace
Deze korte film gaat over het leven en hoe moeilijk het soms kan zijn.

Het gaat over een meisje genaamd Samantha, haar vader mishandeld haar en haar moeder, de mensen om haar heen zijn niet de aardigste en haar geestelijke gezondheid gaat met de dag achteruit. Ze ziet niks meer voor haar in het leven, want waarom zou ze doorgaan met het leven als er toch niets meer is voor haar? Ze heeft niet veel vrienden, haar vader haat haar en haar moeder is amper thuis. Ook wanneer ze op plekken is zoals school of thuis bij haar vriendinnen, blijft ze flashbacks krijgen over wat haar vader haar en haar moeder heeft aangedaan.

Maar ze heeft ook een aantal mooie dingen in haar leven, zoals toen ze 8 was kreeg ze een speciaal notitieboek van haar moeder, het was heel mooi en heel groot, ze tekent er graag in, het neemt haar pijn even weg wanneer ze daarin tekent. Het is ook heel speciaal voor haar omdat ze het van haar moeder heeft gekregen en ze zo veel van haar moeder houdt.

Op een dag liep ze weg van school omdat ze een paniekaanval had, ze ging in een speeltuin zitten om in haar notitieboek te tekenen totdat ze een meisje tegenkwam. Het meisje vroeg wat er aan de hand was en ze waren daarna nog lang in gesprek, ze gaven uiteindelijk hun telefoonnummers en werden hele goeie vrienden, zulke goeie vrienden dat ze Samantha's leven redde.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Papendrecht

Omschrijving
Wij zoeken verschillende acteurs en actrices van verschillende leeftijden.
Niet bij elke rol zit er een uiterlijk omschrijving maar al ziet die er wel bij is het belangrijk dat jij daar op lijkt, zit het er niet bij dan maakt het niet uit.

Samantha: *GECAST* Een meisje die het leven niet meer ziet zitten maar ze ontmoet iemand die dat allemaal veranderd. Ze houd super veel tekenen in haar notitieboek. Daar kan ze al haar emoties kwijt.
Samantha heeft licht bruin haar en groene/bruine ogen, speelleeftijd is: 15 jaar.

Cass:*GECAST* Het meisje die onverwachts het leven binnenstapt van Samantha, ze is heel liefdevol en gaat uiteindelijk heel erg veel geven om Samantha. Speelleeftijd: 17/18 jaar.

Joris:*GECAST* De beste vriend van Samantha, hij merkt niet dat Samantha zo verdrietig is en eigenlijk heeft hij een crush op haar. Speelleeftijd: 15 jaar.

Moeder:*GECAST* Een super liefdevol persoon, ze houd super veel van Samantha. Ze heeft het ook moeilijk want haar man mishandeld haar daarom is haar werk een excuus om vaak van huis te zijn. Speelleeftijd: rond de 40 jaar

Vader:*GECAST* Hier is het heel belangrijk dat je goed kan spelen dat je woedend bent, de vader heeft vaak woedeaanvallen en geeft duidelijk aan dat hij zijn vrouw en dochter niet mag. Speelleeftijd: rond de 40 jaar.

Jonge Samantha:*GECAST* scene van flashbacks van jonge Samantha zodat we kunnen zien waar haar verdriet is door ontstaan. Speelleeftijd: 8/9 jaar.

Figuranten:

docent:*GECAST* Je hebt 1 zinnetje tekst en je staat voor de klas wanneer Samantha weg rent, je moet misschien meerdere dagen komen.

vriendengroep: We hebben een stuk 4/5 jongens nodig als vrienden voor Joris, je komt meerdere dagen op set. (leeftijd 14-16 jaar)

klas: Je bent in de lessen in dezelfde klas als Samantha en Joris. (leeftijd 14-16 jaar)

Heb je interesse om ons te helpen bij de opnames als crewlid? Stuur ons ook een mail!

Periode
De bedoeling is om in herfst of kerst vakantie op te nemen, het licht erg aan hoe het allemaal loopt en of er nog dingen veranderen. Als je de rol hebt krijg je meer updates daar over maar houd de herfst of kerstvakantie vast.

Wat bieden wij?
wij bieden:
-catering op set
-eventueel reiskosten vergoeding
-we willen de hoofdrollen een kleine vergoeding geven maar dat ligt allemaal aan hoe het loopt.
-ervaring op set
-een super gezellig cast en crew!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Grace
login om te reageren op dit bericht
Op: 18-06-2020 / 2365 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 0-10 , 10-18 , 18-30 , 30-50 , Man , Vrouw
Verloopt op: 31-08-2020
bekijk profiel