Vader gezocht voor opnames online commercial
Café Noir
De film: Een online commercial over de beleving van interieur.Karakteromschrijving: We zijn op zoek naar een man voor de rol van vader van 35-45 jaar oud. De figuranten komen grotendeels onherkenbaar in beeld, maar zullen voornamelijk met handen en voeten of in de onscherpte in beeld worden gebracht.Speelleeftijd: Circa 35-45 jaar.Duur van de opnames: 1 hele dagVergoeding: Wij bieden een vergoeding van 75 euro inclusief reiskosten. En daarnaast een ervaring met een professionele en ambitieuze filmcrew.Datum: 14 juli 2020Filmlocatie: Westerhoven (Noord-Brabant)Reageren / meer informatie

Interesse? Stuur je reactie naar [email protected] met een duidelijke foto of een link naar je portfolio en je contactgegevens.LET OP: Reageer alleen als je ook echt in de leeftijdscategorie valt en akkoord bent met de genoemde vergoeding.


Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Westerhoven (Noord-Brabant)

Omschrijving
We zijn op zoek naar een man voor de rol van vader van 35-45 jaar oud. De figuranten komen grotendeels onherkenbaar in beeld, maar zullen voornamelijk met handen en voeten of in de onscherpte in beeld worden gebracht.

Periode
14 juli 2020

Wat bieden wij?
Wij bieden een vergoeding van 75 euro inclusief reiskosten. En daarnaast een ervaring met een professionele en ambitieuze filmcrew.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Café Noir
login om te reageren op dit bericht
Op: 22-06-2020 / 670 x bekeken
Categorie: Marktconforme betaling/vergoeding , 30-50 , Man
Verloopt op: 13-07-2020
bekijk profiel