Modellen gezocht voor stockvideo's
Van Doorn AV Producties
Dit is een ander soort project dan normaal. Over het algemeen maak ik commerciële producties voor de meest uiteenlopende klanten, echter sinds anderhalf jaar lever ik ook video's die te koop aan worden geboden op diverse stockvideosites zoals Pond5.com en Shutterstock.com. Dit laatste levert me een leuk passief inkomen op van ongeveer 100-300 euro per maand waar ik verder niets voor hoef te doen.

Waar ik het in de zomer normaal rustiger heb met mijn commerciële werkzaamheden komt hier ook nog de CoVid crisis overheen en heb ik besloten mijn portfolio uit te breiden met diverse modellenshoots die via de stocksites verkocht kunnen worden. Hiervoor zoek ik een samenwerking met verschillende modellen voor shoots die slechts een paar uur in beslag nemen. Vanzelfsprekend verdelen we de inkomsten 50/50.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Nederland

Omschrijving
Er zijn geen specifieke eisen qua leeftijd, uiterlijk, etc. Het voordeel van stockvideo is dat de onderwerpen heel breed zijn. Wat ik in beginsel zoek zijn modellen met een specifieke vaardigheid. Denk hierbij aan het spelen van een muziekinstrument of uitoefenen van een sport. Maar normale taken uit het dagelijks leven kunnen ook gefilmd worden.

Daarnaast heeft Pond5 diverse briefs waarin specifieke onderwerpen worden gezocht, deze zijn via de volgende link te zien: https://contributor.pond5.com/what-to-create/shoot-briefs/ Mocht je hier iets tussen zien wat je interesseert, laat het dan vooral weten!

Periode
Zomer 2020

Wat bieden wij?
Ik ben op zoek naar een samenwerking en het beste kan je dit benaderen als een TFP shoot. Ik werk met een hoogwaardige camera (en indien het kan een drone) en je krijgt sowieso al het beeldmateriaal dat we draaien.

De inkomsten uit stockvideo zijn leuk, maar je wordt er niet snel rijk van en het geeft geen zekerheden. De inkomsten verdelen we 50/50, dit kan eerlijk worden gecontroleerd via het platform waarmee ik werk. Ik verwacht met de shoot die we doen dat we hier beide ongeveer €75 - €150 per maand overhouden met uitschieters naar boven en (helaas) naar beneden. Dit zal niet direct na de shoot zijn, het heeft een paar weken nodig totdat de video's die we aanbieden gevonden worden door kopers.

Het klinkt niet als een groot bedrag, maar het is maandelijks terugkerend voor enkele jaren en je hoeft er verder niets meer voor te doen.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Van Doorn AV Producties
login om te reageren op dit bericht
Op: 10-07-2020 / 1453 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 18-30 , 30-50 , 50+ , Vrouw
Verloopt op: 10-08-2020
bekijk profiel