Gezocht: lange man met snor
Mette van Dijk
Ik maak een film die zich bevindt op de grens van documentaire en fictie. Ik gebruik mensen uit mijn omgeving om een "allegorische" versie van zichzelf te spelen. Dus bijvoorbeeld: mijn moeder speelt De Stem van de Rede, een van de boksers uit mijn training speelt een overdreven versie "De Bokser". De acteur die ik zoek, vertegenwoordigt de onbekenden die ik steeds tegenkom op straat - ik heb een specifieke herinnering in gedachten, waarbij een man in een bushokje uit het niets een lied voor mij begon te zingen, terwijl hij me onophoudelijk aankeek. Hij heette Ali, bleek een eenzame drugsdealer. Hij gaf me zijn nummer, maar ik kan hem niet bereiken.

Type
studentenproductie

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Ik zoek een lange man van middelbare leeftijd, bij voorkeur met donker haar, die er tegelijkertijd lief en gevaarlijk uitziet en die woont in Amsterdam of Utrecht.

Periode
Ergens de komende maand, een of twee keer afspreken

Wat bieden wij?
Het is een ontmoeting tussen mij, een kunststudente die de realiteit onderzoekt, en jou, een persoon die het leuk vindt om daar samen met mij mee te spelen. Ik ben heel open - er is geen script dat je uit je hoofd moet leren, alleen een algemene lijn. Waarschijnlijk verandert de manier waarop de scene verloopt ook aan de hand van de persoon die Ali zal spelen (misschien verandert de naam ook wel). Wat ik bied is dus eigenlijk een samenwerking, jij hebt ook zeker inbreng. Verder is er helemaal geen ervaring vereist, het gaat echt om interesse.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Mette van Dijk
login om te reageren op dit bericht
Op: 08-10-2020 / 522 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 30-50 , 50+ , Man
Verloopt op: 25-10-2020
bekijk profiel