Acteurs Gezocht Shortfilm
Dide Ponten
Hoi allemaal!

Wij zijn een groep van 7 ambitieuze studenten die bezig zijn met de minor Audiovisuele Storytelling aan het Saxion in Enschede. Hierin zijn wij bezig met het produceren van een Coming of Age short film genaamd: 'Vrij Als Een Vogel'.

Het verhaal

In deze coming of age film volgen we Suus die al haar hele leven probeert te voldoen aan de hoge verwachtingen van haar omgeving. Wanneer de druk haar te veel wordt vlucht ze naar haar vrijgevochten oma, waardoor ze ontdekt dat ze veel meer uit het leven kan halen als ze eens buiten de lijntjes kleurt. Volgt Suus het voor haar uitgestippelde pad, of bewandelt ze haar eigen?

Type
studentenproductie

Lokatie
Enschede

Omschrijving
Wij zijn op zoek naar enthousiaste acteurs/actrices met ervaring, al is dit geen pre!

Suus - Hoofdrol
Suus is een rustig en grappig meisje die thuis woont bij haar moeder. Ze is net geslaagd voor haar eindexamen en weet niet precies wat haar volgende stap wordt. Suus durft niet zo goed ‘nee’ te zeggen en functioneert beter in een klein gezelschap. Ze heeft altijd een beschermd leven geleid en doet wat van haar wordt verwacht. Echter wanneer haar grens wordt overschreden is ze daadkrachtig en zet ze onbewust de regels naar haar eigen hand.

- (Licht) getint
- 18 tot 21 jaar

Janna
Janna is een sportieve vrouw met een jonge geest. Ze woont samen met haar vrouw Margot op een rustige plek. Janna is een levendig, vrolijk en creatief mens die van schilderen houdt. De verwachtingen die haar omgeving en de maatschappij hebben, heeft zij achter zich gelaten. Dit is niet het enige wat zij achter zich heeft gelaten. Zo liet zij vroeger haar dochter (Linda) achter bij de vader. Janna is een slechte moeder, maar wel een goede oma voor Suus. Janna is direct en eerlijk, maar kan soms ook hard zijn.

- (Licht) getinte vrouw
- 65 tot 70 jaar
- Grijzig haar

Linda
Linda is een directe vrouw die geen blad voor haar mond heeft. Ze wil dat haar dochter net zo onafhankelijk wordt als dat zij zelf is. Linda voedt haar dochter zelf op, omdat haar man het gezin verliet toen Suus nog jong was. Dit is niet de eerste keer dat iemand haar verlaat, zo werd Linda op jonge leeftijd verlaten door haar moeder. Linda doet alles eraan om Suus te beschermen, wat helaas ten koste gaat van Suus haar eigen keuzes.

- (Licht) getinte vrouw
- 38 tot 45 jaar

Margot
Margot is een rustige en liefdevolle vrouw en woont samen met haar vrouw Janna. Ze gaat mee met de gekkigheid van Janna, maar weet haar ook goed te aarden. Margot is een echte ondernemer en kleed zich dan ook serieuzer dan haar vrouw. Dit maakt haar echter niet minder creatief.

- Witte vrouw
- 65 tot 70 jaar
- Grijzig haar

Vriendinnen van Suus
De vriendinnen van Suus zijn dromerig, idealistisch en leven in hun eigen bubbel. Ze houden van drankjes doen, feesten en houden van aandacht van jongens. Haar vriendinnen leven in het nu en daarom luidt hun motto ook, lang leve de lol!

- 18 tot 21 jaar

Docent van Suus
De docent is een man met een monotone zware stem en een statisch postuur.

- Witte man
- 45 tot 50 jaar

Klasgenoten van Suus
- 18 tot 21 jaar
- Figuranten

Periode
Ben jij tussen 26 oktober en 22 november een aantal dagen beschikbaar?

Wat bieden wij?
Wij bieden een super leuke ervaring met een enthousiaste crew en een kijkje op een filmset!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Dide Ponten
login om te reageren op dit bericht
Op: 13-10-2020 / 1298 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op: 31-10-2020
bekijk profiel