Mannelijke Hoofdrolspeler (16-18) gezocht voor korte film
Bjorn Christians
Ik en mijn team van de Dutch Filmers Academy zijn bezig met korte film genaamd "Voor Mama". Wij zijn op zoek naar een jonge acteur tussen de 16 en 20 jaar die de hoofdrol van Noah (17) zou willen vervullen. Noah is een rol met veel diepgang en bodylanguage. "Voor Mama" gaat over hoofdrolspeler Noah die na het overlijden van zijn moeder ervoor kiest om een nummer te schrijven voor de begrafenis. Noah heeft een oppervlakkige band met zijn vader, echter proberen zij elkaar te steunen in de tijd van rouw.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Eindhoven

Omschrijving
Een jonge acteur die klein kan spelen en van een uitdagende rol houdt. Noah is een jongen die sinds het overlijden van zijn moeder al zijn emoties probeert te onderdrukken, dit uit zich in paniekaanvallen. Een van deze aanvallen zet Noah ertoe om een impulsieve keuze te maken, het slotnummer schrijven voor zijn moeders begrafenis.

Periode
Precieze data volgt nog maar de opnames zullen plaatsvinden op 4/5 verschillende dagen in de weekenden rond februari/maart 2021. Daarvoor zijn er een paar rehearsals.

Wat bieden wij?
We bieden:
- Onkostenvergoeding.
- Catering op set.
- Een gezellige ambitieuze crew van filmstudenten en bekende in het vak.
- Mogelijkheid om je acteertalent te laten zien voor evt. meerdere samenwerkingen of om je netwerk te vergroten.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Bjorn Christians
login om te reageren op dit bericht
Op: 16-11-2020 / 670 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 10-18 , 18-30 , Man
Verloopt op: 20-12-2020
bekijk profiel