December shoot op een eiland in de Caraïbische Zee
Soulvizion
Zie je jezelf al liggen op het strand van een eiland in de Caraïbische Zee? 2 strandbedjes, een drankje en genieten van het uitzicht.. Dat is ook exact wat er van je verwacht wordt voor deze shoot. Voor een luchtvaartmaatschappij schieten we 2 korte video's (15 sec) waarop een stel aan het genieten is van hun tijd op het strand.

Type
professionele productie

Lokatie
Martinique

Omschrijving
We zijn op zoek naar man en een vrouw tussen de 35 en 40 jaar oud met een sportieve uitstraling (je gaat in zwembroek en bikini op het strand liggen).

Periode
2 draaidagen, 2 reisdagen en 1 rustdag. De exacte reis data zijn nog niet bekend, maar het zal zijn tussen 18-25 december.

Wat bieden wij?
Een geweldige opdracht waarbij je kan genieten van een van de mooiste stranden ter wereld. daarnaast een marktconforme vergoeding.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Soulvizion
login om te reageren op dit bericht
Op: 19-11-2020 / 1226 x bekeken
Categorie: Marktconforme betaling/vergoeding , 30-50 , Man , Vrouw , Zeer ervaren
Verloopt op: 30-11-2020
bekijk profiel