Acteurs gezocht eerste jaars short film!
Leon de Wit
Het verhaal gaat over Tommy. hij is heel introvert persoon en weet niet goed hoe hij met mensen om moet gaan en moet dus naar een aparte school voor mensen met gedragsproblemen. Op de eerste schooldag wordt hij geconfronteerd door een groep jongens die wel een keer met hem af willen spreken om ‘hem beter te leren kennen’. Deze jongens komen niet betrouwbaar over. Zijn vader zegt daar ook wat van en zelf een van die jongens waarschuwt hem om niet met hun af te spreken.
Hij besluit toch met de jongens af te spreken, omdat hij wanhopig is om vrienden te maken aangezien hij daar niet goed in is en hij ziet dit als een goede kans. Als hij aankomt bij het huis van één van de jongens komt hij midden in een drugsdeal terecht. Ze hebben Tommy’s hulp en denken dat Tommy hier wel ervaring mee zou hebben omdat de vader van Tommy een bekende drugshandelaar was, voordat hij een paar jaar in de gevangenis heeft gezeten.
De drugsdeal gaat fout en Tommy besluit het juiste te doen en de politie erbij te betrekken. Zijn vader houd hem tegen omdat hij weet dat dat nog niet zo makkelijk is. Zijn vader komt met een plan om de jongens in de val te lokken maar dit plan loopt echter helemaal uit de hand.

Type
studentenproductie

Lokatie
Tiel, Gelderland

Omschrijving
- (Tommy) acteur tussen 17 en 20
Tommy is een vrij klunzige jongen en woont alleen met zijn vader in een klein huis. Doordat zijn vader in de gevangenis heeft gezeten, heeft hij geen goede band met hem (Dit veranderd wel in het verhaal). Ook is hij over het algemeen een stille introverte jongen en kan heel ongemakkelijk zijn. Als hij niets hoeft te zeggen zegt hij ook niks.

- (Sjoerd) acteur tussen 17 en 20
Sjoerd is een onhygiënische jongen die het niks uitmaakt wat andere mensen van hem denken. Hij doet wat hij wil, wanneer hij maar wil. Hij staat bij iedereen bekend om de lokale drugsdealer en hij is altijd te vinden samen met Frank en Peter. Ook heeft Sjoerd last van agressieproblemen.

- (Frank) acteur tussen 17 en 20
Beste vriend van Sjoerd en zijn rechterhand bij het drugs dealen. Frank is heel afhankelijk van Sjoerd en doet niks zonder hem. Frank is ook erg zwakbegaafd.

- (Peter) acteur tussen 17 en 20
Lijkt erg veel op Tommy in manier van doen. Hij kent Sjoerd en Frank al van toen ze klein waren en is nu nog steeds bevriend met hem ook al heeft hij niet veel met ze gemeen. Zonder Sjoerd en Frank zou Peter geen vrienden hebben.

- (Tommy’s vader) acteur tussen 40 en 60
Is een ex drugsdealer en heeft in de gevangenis moeten zitten. Dit heeft veel effect gehad op Tommy’s leven en de band tussen hen. Tommy’s vader wil de band tussen hun weer verbeteren.

- (Drugsdealer) acteur tussen 17 en 20
Een zielig figuur met erg gevaarlijke mentale problemen.

Periode
draaidagen vinden plaats tussen 8 maart tot 21 maart.

Wat bieden wij?
een goeie manier om te ontdekken wat voor acteertalent je hebt en en goeie manier om ervaring op te doen.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Leon de Wit
login om te reageren op dit bericht
Op: 13-01-2021 / 392 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 18-30 , Man
Verloopt op: 21-04-2021
bekijk profiel