3 Acteurs gezocht voor shortfilm
Ian Heijblom
Hey Acteurs!

Voor mij short film "Roadtrip" ben ik opzoek naar 3 acteurs voor de rollen van Jasper, Juliette en Stefan.

Log-line

3 vrienden gaan op roadtrip richting de Alpen maar de plannen gaan niet zoals gepland, hun roadtrip veranderd in een ware nachtmerrie.

Synopsis

Jasper, Juliette en Stefan gaan op een roadtrip richting de Alpen, na een korte stop bij het tankstation betreden ze de bossen. Juliette vertelt over een oude mythe waar men van zegt dat deze nogsteeds rond dwaald in deze bossen. De rammelbak stopt ineens met rijden, er komt rook uit de motorkap. In dit gebied hebben ze geen bereik dus de jongeren
besluiten om te overnachten in de bossen.

Als de tenten opgezet zijn besluit Julliette om naar bed te gaan. De twee jongens gaan drooghout zoeken om een vuurtje mee te stoken. Na een tijdje bij het vuur horen de jongens geluiden uit de bossen komen. De jongens kijken om en zien een bemantelde gedaante uit de bossen komen met een boog in zijn hand. Ze rennen er zo hard mogelijk van door en laten juliette geforceerd achter. Jasper wilt terug om Julliette te redden maar stefan houdt hem tegen.

De volgende ochtend besluit jasper om een vis te vangen mij zijn geslepen stok en Stefan gaat op zoek naar drooghout om een vuurtje te maken. na het eten gaan ze opzoek naar julliette maar ze weten niet zeker of ze nog de goede kant op lopen. Na een tijd door de bossen hebben te gedwaald zien ze in de verte het kamp van hun. Plots vliegt er een pijl vlak langs hen in de boom. De jongens vluchten zo hard als het kan maar Jasper valt over een tak en Stefan kan hem niet meer redden.
Na een tijd op de vlucht te zijn komt Stefan weer terug bij het water. Stefan besluit op zoek te gaan naar de beschaving na uren in het bos lopen is hij radeloos en gedesoriƫnteerd. Rustend tegen de boom ziet hij in de verte een licht. Stefan rent die kant op als een gek en probeert een auto te stoppen maar hij wordt aangereden.

We zien een flashback dat de schutter Jasper pakt, maar het blijkt een uit de hand gelopen grap te zijn van Juliette.

Type
studentenproductie

Lokatie
divers

Omschrijving
Wij zijn opzoek naar 3 Acteurs voor de rollen van Jasper, Juliette en Stefan. Leeftijd rond de 20 het liefst.

Periode
Eind Maart/begin April

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een kans om je een nieuwe film toe te voegen aan jou Acteer portfolio. Daarnaast bieden wij jou een onkostenvergoeding en indien nodig een hotel kamer voor de opnames aan de grens van Nederland/Duitsland.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Ian Heijblom
login om te reageren op dit bericht
Op: 14-01-2021 / 516 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 10-18 , 18-30 , Man , Vrouw
bekijk profiel