Cast voor short gezocht
Team Kismet
'Nana' is een korte film (ca. 15 minuten), waarin het leven van jong koppel Tim en Vicky volledig op zijn kop zijn kop gezet wordt. Van de één op de andere dag worden ze verantwoordelijk voor de zorg van een bijzonder, maar getraumatiseerd kind.

Waar haar komst eerst lijkt te zorgen voor problemen in hun relatie, zorgt het meisje er juist voor dat ze allebei leren om los te laten en aan zichzelf te werken. Uiteindelijk is het de kracht van muziek die hen zal verbinden en laten groeien.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Nederland

Omschrijving
Rol: "Nana" (V)
Speelleeftijd tussen 8 en 12; daadwerkelijke leeftijd mag afwijken. Nana is een meisje dat zwaar verwaarloosd is en daardoor flink achterloopt in haar ontwikkeling. Ze praat niet, waardoor we iemand zoeken met goede mimiek om Nana's emoties over te kunnen brengen. Als je een beetje piano kunt spelen, helpt dat!

Rol: "Tim" (M)
Speelleeftijd ongeveer 25. Tim is muzikaal, gemakzuchtig en vastbesloten om zijn eigen weg in het leven te vinden. Hij houdt van zijn vrijheid en heeft in eerste instantie helemaal niets met kinderen. Type: grote mond, klein hart. Ook hier helpt het als je een beetje piano kunt spelen!

Rol: "Vicky" (V)
Speelleeftijd ongeveer 25. Vicky is social worker en heeft een groot hart. Hierdoor brengt ze (uiteindelijk zelfs letterlijk) haar werk mee naar huis. Ze heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en hecht aan zekerheid. Daarentegen is ze ook onzeker en reageert ze dat wel eens af op anderen.

Periode
Een weekend in november, dat vooraf in overleg met de cast gepland zal worden.

Wat bieden wij?
Een toffe ervaring met een jong, creatief team. Ideaal om ervaring op te doen en iets leuks aan je showreel toe te kunnen voegen!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Team Kismet
login om te reageren op dit bericht
Op: 02-04-2021 / 945 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 0-10 , 10-18 , 18-30 , Man , Vrouw
Verloopt op: 30-04-2021
bekijk profiel