Videovoorlichting Borstkanker
Gabriel
Het project is een twintigtal video's over de behandeling van borstkanker. Dit project is georganiseerd in samenwerking met de BVN (Borstkanker Vereniging Nederland). Deze video's gaan over uiteenlopende behandelingen en nazorg. Deze video's zijn elk tussen de 2 en 8 minuten lang. De scripts zijn geleverd door experts en ervaringsdeskundigen op het gebied van borstkanker. Delen van de video's zullen in-house worden geanimeerd en landelijk beschikbaar worden gesteld.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Utrecht

Omschrijving
We zijn op zoek naar 4 of 5 actrices met een fijne en duidelijke vertelstem. We willen graag iemand die niet schuwt van een autocue en green screen. Ook zoeken wij iemand die laagdrempelige medische scripts levendig, integer en vooral duidelijk kan overbrengen. Het is belangrijk om geen opvallende uiterlijke kenmerken te bezitten die kijkers kunnen afleiden van de boodschap van de video, denk bijvoorbeeld aan makkelijk zichtbare tatoeages.

Periode
Er zal gefilmd worden in mei 2021, de totale opnameduur zal hoogstens 2 of 3 dagen zijn (per acteur en dus per 4 of 5 video's).

Wat bieden wij?
Een kans om op landelijk niveau vrouwen met borstkanker te helpen door hun zorgtraject zo overzichtelijk en makkelijk mogelijk te maken via video voorlichting.

Gezien de aard van het project (gezondheidszorg) is het de bedoeling de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom vergoeding in overleg.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Gabriel
login om te reageren op dit bericht
Op: 06-04-2021 / 613 x bekeken
Categorie: Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling) , 30-50 , Vrouw , Zeer ervaren , Redelijk ervaren of opgeleid
Verloopt op: 01-06-2021
bekijk profiel