Mannelijke acteurs gezocht (20+) Studentenfilm - Macho man
T.J Korpershoek
Voor mijn afstudeerfilm van dit jaar voor mijn studie Audio Visual Media aan de HKU maak ik drie korte reclames waarin ik het mannelijke stereotype doorbreek.

Voor mijn tweede reclame ben ik op zoek naar een hele hoop mannen die zich comfortabel voelen in hun lichaam en het leuk/niet erg vinden om in lingerie rond te lopen en/of make-up dragen.

Type
studentenproductie

Lokatie
Nog onbekend

Omschrijving
Ik ben op zoek naar
- 3 verschillende mannen tussen de leeftijd van 30 en 50. Het niet uit hoe je eruit ziet, we willen graag een gevarieerde groep. Wel is het belangrijk dat je comfortabel bent met je lichaam en je het leuk vindt om te bewegen.

Periode
De draai periode zal eind mei/begin juni zijn.

Wat bieden wij?
Een leuke ervaring voor film, waarbij jij een belangrijke rol krijgt. Je mag deze film in je portfolio gebruiken. Verder bieden wij reiskostenvergoeding en lunch (en diner indien dit nodig is).

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: T.J Korpershoek
login om te reageren op dit bericht
Op: 21-04-2021 / 875 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man
Verloopt op: 31-05-2021
bekijk profiel