Acteurs gezocht voor commercial
FJ. A smart & kick ass video production agency
Wij zijn FJ, een smart & kick ass videoproductie bureau uit Amsterdam. Wij geloven dat het bereiken van mensen draait om relevant en betrokken zijn. Niemand gaat je video's bekijken alleen maar omdat jij dat wilt. Daarom denken we mobile-first en gebruikt data om de optimale klantreis te creëren. Dan gebruik je de kracht van video. Niet om mensen te vertellen, maar om ze te laten voelen.

Op het moment zijn wij bezig met de productie voor het draaien van een one-taker commercial. Hiervoor zijn we opzoek naar geschikte modellen/acteurs voor 3 karakters. Er zal geen tot weinig dialoog voor komen, maar gaan om non verbaal acteren.

Type
professionele productie

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Voor alle karakters is horeca ervaring een must!!

Tom: Een rijke en succesvolle chef-kok die naar zijn werk gaat om gewoon te ontspannen en een drankje te drinken op een drukke weekendavond. Hij is in de dertig, aan de top van zijn carrière. Woont alleen in Amsterdam in een moderne loft. Tom heeft een extravert maar ook zachtaardig karakter. Hij heeft een natuurlijke autoriteit zonder dat het bazig of veeleisend is.

Julia: Een prachtige alleenstaande dame aan de bar van in de dertig. Een succesvolle werkende vrouw die samenwoont met een huisgenoot in hartje Amsterdam. Ze was uit met een paar vrienden, maar ze lieten haar in de steek, dus besluit ze om in haar eentje wat te gaan drinken.

Paul: Een leuke extraverte creatieve barman van in de 40. Paul was vroeger kunstenaar maar maakt nu zijn 'kunst' en laat hij zijn creativiteit de vrije loop door de heerlijkste cocktails te maken. Hij ziet er een beetje rommelig uit (maar niet vies) maar hij weet wat hij doet.

Periode
14 OF 16 juni

Functie eisen / profiel
- Ervaring met filmen van onetakers
- Goed in non verbaal acteren
- Voor alle karakters is eerdere ervaring in de horeca erg belangrijk (cocktails shaken, werken in de keuken, dienblad lopen, etc)

Wat bieden wij?
- Lunch op set
- Reiskostenvergoeding (€0,19 per km)
- Vergoeding voor draaidag

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: FJ. A smart & kick ass video production agency
login om te reageren op dit bericht
Op: 02-06-2021 / 1385 x bekeken
Categorie: Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling) , 18-30 , 30-50 , Man , Vrouw , Zeer ervaren , Redelijk ervaren of opgeleid
Verloopt op: 06-10-2021
bekijk profiel