ACTEUR gezocht man (30-50)
Arvid
Ik heb tijdens mijn opleiding filmregie gewerkt aan een script voor een 10-12 minuten short film die ik nu eindelijk tot realisatie ga brengen! Het is een thriller die als thema heeft ''herinneringen''. In de nabije toekomst word een doodnormale jongen overvallen en neergeslagen. Hij word wakker in een verhoorkamer waar hij verdacht word van het doorverkopen en stelen van herinneringen. Hij bekend een ''memory extractor'' te zijn maar komt er langzaam achter dat zijn herinneringen mogelijk aangepast zijn.

Bij interesse stuur ik gelijk me script!
Naam script: Recollection

Over mij!
Ik ben Arvid een 21 jarige jongen die niks liever doet dan films maken. Ik heb lang gewerkt aan dit script en nu is het eindelijk tijd!

Type
studentenproductie

Lokatie
NDSM WERF AMSTERDAM

Omschrijving
Ik zoek een man van rond de 30 tot 50 die Don gaat spelen in mijn script. Don is een rechercheur en heeft een grote rol in de short film. Hij houd zich liever niet aan de regels. Hij is streng en je kan niks tegen hem inbrengen. Ervaring als acteur is niet een must.

Periode
27-30 juni. Half 10 tot 6 zijn de draaidagen. (Flexibiliteit is handig).

Wat bieden wij?
Ik kan helaas geen geld bieden maar zal een goede catering verzorgen en voor een uiterst relaxte sfeer op set met jonge studenten die gedreven zijn een goede film te maken! Reiskosten wil ik wel vergoeden.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Arvid
login om te reageren op dit bericht
Op: 09-06-2021 / 510 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 30-50 , Man
Verloopt op: 27-06-2021
bekijk profiel