Dit is mijn Mokum

Vincent
A day in the life of...
Als hoofdpersoon van een aflevering ‘Dit is mijn Mokum’ laat je een “day in the life” in jouw buurt zien. Je laat het leven in Amsterdam zien, hoe het er écht toegaat. Alle mooie en minder mooie dingen van de stad en het leven.
Dat doe je samen met een Amsterdammer uit een ander stadsdeel. Elke aflevering gaat over twee jongeren uit twee verschillende stadsdelen die elkaar ontmoeten.
Jullie worden door een camera gevolgd. Daarnaast vlog je ook met je eigen telefoon op momenten dat de camera er niet bij is.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Woon jij in Amsterdam en ben je tussen de 16 – 28 jaar oud? Wil je vloggen over jouw stad en buurt? Dan zoeken we jou! Voor de webserie ‘Dit is mijn Mokum' zijn wij op zoek naar oprechte verhalen waarmee jonge Amsterdammers elkaar kunnen inspireren.

Periode
De draaidagen onder voorbehoud: augustus en september

Wat bieden wij?
Inspireer andere Amsterdamse jongeren voor: 'Dit is mijn Mokum'

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK send to a friend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Vincent
login om te reageren op dit bericht
Op: 17-07-2021 / 1175 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 18-30 , Man , Vrouw
Verloopt op: 01-10-2021
bekijk profiel