Vrouwelijke figurant gezocht voor commercial

Stefanie
Voor de opnames van een (online) commercial omtrent onze nieuwe kranenserie, zijn wij op zoek naar een vrouwelijke figurant die voor ons twee rollen op zich kan nemen. Een vrouwelijke mountainbiker en een zakenvrouw.

In de video volgen we een vrouw die op een mountainbike door de bossen fietst, vervolgens naar huis gaat om al het zweet / modder van het fietsen van zich af te douchen / wassen en zich daarna klaar maakt om als zakenvrouw een vergaderzaal binnen te stappen om deze nieuwe kranenserie te presenteren.

Voor de scene in de badkamer worden alleen close-up beelden gemaakt van de kranen en de doucheset. Voor de scene onder de douche zal alleen je gezicht in beeld komen. Er worden dus géén naaktbeelden gemaakt of een lichaam in beeld gebracht. Deze scene kan met badkleding / tshirt of ieder ander gewenst kledingstuk opgenomen worden.

Een teaser van de video staat online op onze website: https://www.hotbath.nl/producten/gal/
De commercial zal voortborduren op deze teaser.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Zuid Holland

Omschrijving
Een vrouw die op een mountainbike een stukje door de bossen kan fietsen én die ook zakenvrouw kan spelen. In het bos worden er voornamelijk beelden gemaakt vanuit het perspectief van de fietser. Het is niet nodig om een goede mountainbiker te zijn, wel moet je je comfortabel voelen op een mountainbike en in het bos.

Periode
Eind oktober / november

Wat bieden wij?
Onkostenvergoeding & reiskostenvergoeding

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK send to a friend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Stefanie
login om te reageren op dit bericht
Op: 14-09-2021 / 546 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 18-30 , 30-50 , Vrouw
Verloopt op: 31-10-2021
bekijk profiel