Semi-professionele acteurs/actrices 55+ gezocht

2ShotMedia BV
Testimonials voor een 60 en 90 seconden shortform infomercial over een bloedcirculatie stimulator (15 tot 45 seconden - snelle quotes en 45s review over het product). Optioneel zou de testimonial ook gebruikt kunnen worden voor een op zichzelf staand filmpje van ca. 1 minuut.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Hilversum

Omschrijving
We zoeken 55+ mannen en vrouwen die bij voorkeur ervaring hebben met de volgende klachten: beenpijn, gezwollen benen, beenkrampen, moeite met lange wandelingen. Deze symptomen kunnen te maken hebben met een zwakke bloedcirculatie door ouderdom, artritis, diabetes, hoge bloeddruk of gewoon vanwege het minder actief zijn of door staand werk (bv winkel) of door zittend werk. Het is niet noodzakelijk over deze klachten te beschikken.

Herken je jezelf hierin of zou je deze klachten kunnen acteren? Reageer zo snel mogelijk!

Periode
Draaidag is begin oktober 2021.

Wat bieden wij?
We zullen het product naar je toesturen om het product uit te proberen voor minimaal een week, zodat je een echte review kunt geven. Dat product mag je ook houden. Plus we bieden je ook een redelijke vergoeding.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK send to a friend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: 2ShotMedia BV
login om te reageren op dit bericht
Op: 15-09-2021 / 395 x bekeken
Categorie: Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling) , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op: 04-10-2021
bekijk profiel