Gezocht: Jonge vrouw voor fictie documentaire

Dieuwke van Vuure
In de documentaire 'De brieven van je ziel' volgen we Bea. Zij heeft een passie voor dromen en kan anderen hun dromen helpen te begrijpen met behulp van een dromensessie. In je onderbewuste kunnen antwoorden naar boven komen op belangrijke levensvragen.
In de documentaire komen een paar fictie stukken voor. De droom van Bea wordt verfilmd. Hier hebben wij een jonge versie van Bea voor nodig. een vrouw van tussen de 25-35 jaar, het liefst met een rechte, blonde pony.

Type
studentenproductie

Lokatie
Enschede

Omschrijving
We zoeken een jonge versie van Bea. Een vrouw van tussen de 25-35 jaar, het liefst met een rechte, blonde pony.

Periode
Eind november, begin december.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een kans aan om in deze documentaire mee te werken. Dit is perfect voor het opbouwen van je portfolio. Wij zouden eventuele reiskosten kunnen vergoeden. Natuurlijk krijg je van ons ook een prima lunch en warme koffie.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK send to a friend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Dieuwke van Vuure
login om te reageren op dit bericht
Op: 12-10-2021 / 1040 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 18-30 , 30-50 , Vrouw , Zeer ervaren , Redelijk ervaren of opgeleid , Student / in opleiding
Verloopt op: 15-12-2021
bekijk profiel