Acteurs/Actrices gezocht studentenfilm: Het Geheim

Bart S.
Wij zijn derdejaars studenten van de Dutch Filmers Academy. Dit jaar maken we een korte film en wij zijn op zoek naar een aantal acteurs en actrices.

Logline:
Wanneer Roos een grote fout maakt en een foto van Anna naar de hele klas doorstuurt, moet ze er alles voor doen om dit niet bekend te laten worden. Terwijl ze samen met haar vriendinnen op zoek gaan naar de dader, probeert zij hun telkens een stap voor te zijn.

Type
studentenproductie

Lokatie
Zandvoort (of in Noord-Holland)

Omschrijving
Roos - 15 tot 17 jaar. Roos is de stillere van de groep en heel erg afhankelijk van haar vriendinnen. Haar grootste angst is om hun dierbare vriendschap kwijt te raken. Wanneer ze een grote fout maakt, wordt haar angst werkelijkheid.
Anna - 15 tot 17 jaar. Anna is het populaire meisje van de middelbare school. Ze weet dat ze bekend is en gebruikt dit als het haar uitkomt. Ze komt heel erg verzekerd over, maar heeft een klein hartje.
Bo - 15 tot 17 jaar. Vergeleken Anna is Bo een vrolijke, gekke meid en maakt ze altijd lol met iedereen. Haar kledingstijl is erg uniek, maar laat haar sterke eigenschappen als persoon duidelijk zien.
Docent - Man rond de 30 jaar. Probeert heel hard om de leerlingen hun aandacht te houden. De leerlingen luisteren niet naar hem en hierdoor raakt hij zijn motivatie steeds meer kwijt.
Esmee - 15 tot 17 jaar. Heeft weinig motivatie voor school, wat je ziet in haar houding en gedrag. Ze is niet bang voor Anna, Bo en Roos.
Bas - 15 tot 17 jaar. Is erg slim en komt rustig over. Hij vindt Anna erg leuk en dit merk je aan zijn houding.

Periode
De draaiperiode is 17 tot 19 december 2021 of 14 tot 16 januari 2022. Er zullen in totaal drie draaidagen zijn en één repetitiedag. Het aantal draaidagen verschillen per rol.

Wat bieden wij?
De reiskosten worden vergoed en er is catering op set. Daarnaast zullen we een leuke en leerzame tijd hebben!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK send to a friend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Bart S.
login om te reageren op dit bericht
Op: 21-11-2021 / 907 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 10-18 , 18-30 , Man , Vrouw
Verloopt op: 21-12-2021
bekijk profiel