Actrice (10-14) look a like July Janssen gezocht

Act&More
Laatste Dagen’ wordt een nieuwe speelfilm van Maartje Seyferth en Victor Nieuwenhuijs.

Zij hebben inmiddels 5 lange speelfilms en 28 documentaires op hun naam staan. Hun films zijn door vele festivals geselecteerd en hebben verschillende prijzen gewonnen.

De film gaat over de oude Max Severin, die zijn laatste dagen slijt in een villa waar hij voor en tijdens WO2 als jongeman een kamer huurde. Hij probeert vrede te vinden met zijn verleden waarin hij een relatie had met zijn hospita en haar dochter. Maar nu woedt er opnieuw een oorlog in het land, in zijn huis en in zijn hoofd en het gewelddadige heden lijkt zich te spiegelen in zijn schuldig verleden. Als zijn herinneringen zich vermengen met de werkelijkheid brokkelt de muur die hij decennia lang om zich heen heeft gebouwd af.

Type
professionele productie

Lokatie
Amsterdam & Frankrijk

Omschrijving
We zijn op zoek naar een jonge actrice in de leeftijd van 10 tot 14 jaar en die de jonge versie van July Janssen kan spelen. (zie google of website www.julyjanssen.nl)

De film speelt zich af in het heden en in het verleden. De jonge actrice zit in het deel van het verleden, eind jaren 30 en tijdens de 2de wereldoorlog.

Periode
De planning voor de draaidagen: april t/m juni 2022.

Wat bieden wij?
We zijn al enige tijd bezig met het Filmfonds. Indien er een realiseringsbijdrage toegekend wordt krijgen cast en crew een marktconforme vergoeding. Bij een afwijzing zullen wij de film realiseren met de middelen die dan voorhanden zijn, hetgeen inhoudt dat er in ieder geval een onkosten vergoeding mogelijk is. Mocht er uiteindelijk toch een budget vrijkomen, dan wordt er met terugwerkende kracht gehonoreerd. Daarnaast denken we dat onze film een mooie uitdaging is voor een jonge beginnende actrice.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK send to a friend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Act&More
login om te reageren op dit bericht
Op: 21-11-2021 / 882 x bekeken
Categorie: Marktconforme betaling/vergoeding , 0-10 , 10-18 , Vrouw , Zeer ervaren , Redelijk ervaren of opgeleid , Student / in opleiding , Onervaren / nieuw talent
Verloopt op: 31-12-2021
bekijk profiel