Contact


[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]


antonieknoppers.com

Mijn bedrijven

vakgebied

Commercial, Lange speelfilm, Televisie drama / Dramaserie, Televisieprogramma

Antonie Knoppers

keywords:

Antonie, geboren in Washington D.C., verhuist op zijn vierde naar Amsterdam. Hij gaat in Nederland naar school en keert daarna weer terug naar Amerika om te studeren aan de Brandeis University in Boston. Hij speelt vervolgens in verschillende theaters in Amerika zoals het George Street Playhouse, the Old Globe theater en verschillende off-broadway theaters.
Als hij 27 is, is hij tijdelijk terug in Nederland en wordt hij gevraagd om enkele maanden te verschijnen in Goede Tijden Slechte Tijden. Daarna vertrekt hij opnieuw naar Amerika waar hij in 2001 een opleiding volgt aan het prestigieuze toneelschool Old Globe University of San Diego.

Hij keert terug naar New York waar hij in verschillende theaterstukken speelt zoals Visiting Mr. Green, Enchanted April en Old Wicked Songs. Ook op het witte doek is hij te zien in films als Hoax (tegenover Julie Delpy) en Down (van regisseur Dick Maas).
Op de Amerikaanse televisie was Antonie regelmatig te zien in gastrollen bij onder andere General Hospital, All My Children en David Letterman Show.

Sinds de zomer van 2011 heeft Antonie Amsterdam weer als thuisbasis gekozen van waaruit hij projecten doet in Nederland en Amerika. In de afgelopen periode heeft op gastrollen gespeeld in Flikken Maastricht en de Net5 serie Hart Tegen Hard.

Audio

British voice over stem - voice over
Dow Chemical Voice Over stem - voice over
Engelse versie
Dow Chemical Voice Over stem - voice over
Nederlandse Versie

Foto's

Informatie

trackrecord
Zie CV aub.
bijzonderheden
Vloeiend in Engels; ik speel ook vaak Amerikanen; Engelsen