Michella Morcus
editor
Leiden / NL
details
details
bijzonderheden
Ik begon mij te verdiepen in montage toen ik 14 was. Echter leunde mijn interesse naar film pas een paar jaar later. Ik monteerde voornamelijk voor social media totdat ik het gevoel kreeg dat ik dat veld had 'uitgespeeld'. Ik las het boek 'In the Blink of an Eye' van Walter Murch en werd meteen verliefd op montage voor films/documentaires. Het vergde naar mijn gevoel een hele andere blik en dat was de verse start die ik zocht in monteren. De manier waarop Murch omschrijft hoe hij monteert vind ik enorm fascinerend, emotie boven alles.

Inmiddels heb ik twee amateur shortfilms mogen monteren waar ik enorm trots op ben. Wellicht worden dat er in de toekomst meer!
hardwarekennis
Ik heb stage gelopen bij NEP Mediamanagement, dus mochten er problemen zijn met bepaalde codecs of framerates kan ik wellicht het probleem weten te verhelpen.
softwarekennis
Ik heb veel ervaring met Adobe Premiere Pro en Adobe After Effects. Momenteel ben ik Avid Media Composer aan het leren.

opleiding
opleiding
opleiding
ROC Hilversum
AV-Specialist
2021-2024

website
website
Hier kan je mijn werk vinden, onder andere korte films, documentaires en animaties.

info
info
Hoi, ik ben Michella, 23 jaar oud en ben een freelance video editor. Mijn werk is te vinden onder michellamorcus.myportfolio.com

Het liefst verdiep ik mij verder in het monteren van films/documentaires, aangezien hier mijn passie ligt, maar ik sta open voor alles aangezien je het meeste leert van alles! :)
contact
contact
/
rubrieken
rubrieken
  • editor - avid
vakgebied
vakgebied
Drama, Korte film, Televisie drama / Dramaserie, Videoclip