Luke Vrinds
acteur, producer, schrijver, (creative) director
Tilburg / NL
video's
video's

foto's
foto's

details
details
trackrecord
Tijdens de opleiding vele verschillende scenes gespeeld. Focus op de Chubbuck techniek.
Van Crimineel tot serieuze vader die zijn zoon heeft verloren.

MESKINA / SISYPHUS AT WORK / HYBRIS etc.
vraag mij voor
Serieuze rollen als: Crimineel, Rechercheur, Stoerdere rollen. Maar ook rollen als verliefde jongeman en vader van een kind die hij heeft verloren.
bijzonderheden
Helder, doorzettingsvermogen, onderzoeker, fysiek sterk, mentaal fit. Weet wat ik wil, ken mezelf door en door. Durf kwetsbaarheid te gebruiken en dat op te zoeken.

website
website

info
info
Luke Vrinds is een Nederlandse acteur, geboren in Tilburg. Als klein kind was de passie voor acteren er al. Na verschillende baantjes en een studie heeft hij toch zijn passie gevolgd en is afgestudeerd aan de Amsterdamse Film School te Amsterdam. Waar hij les heeft gekregen van acteur/scenarist Gerson Oratmangoen, actrice en Gouden Kalf winnares Melody Klaver en regisseur Erik de Bruyn. Naast de opleiding heeft hij ook verschillende workshops gevolgd van onder andere Frederik de Groot.
Luke heeft ervaring met acteren in speelfilms, korte films, theater en commercials. Na het afstuderen van de opleiding was Luke te zien in korte films ‘Hybris’(hoofdrol) en ‘White Rose’(bijrol). Waar hij eind 2020 te zien zal zijn in de speelfilm ‘Sisyphus at Work’ van Ramon Gieling.
Naast zijn rollen in films was hij te zien in de theatervoorstelling ‘De Ballade van de Twee Saloons’ geregisseerd door Olaf Pieters.

Ook heeft Luke voor verschillende bedrijven in commercials gespeeld. Maar ook frictieprojecten als Meskina, Ten Minste Houdbaar Tot en Vuur & Vlam.

Luke produceert met zijn eigen productiemaatschappij Lion Eagle Productions (korte)films, commercials, promo's en meer!

Luke is 1,85 meter lang, heeft (donker)blond haar en blauwe ogen.
contact
contact
vakgebied
vakgebied
Korte film, Lange speelfilm, Televisie drama / Dramaserie