Jotta Van Lieshout
toneel, dans, zang
Vught / NL
video's
video's

foto's
foto's

details
details
trackrecord
Ik heb het meeste geleerd van de shots films waarin ik in heb gespeeld maar ook heb ik in een paar gave theater stukken gespeeld. Zo heb ik een cult leider gespeeld, een smokkelaar, een onhandige bediende, een boze meid met een gebroken hard een toverfee en nog veel meer.
awards
Op school hebben we een project waarmee je de prijs van beste film kon winnen. Wij hadden gewonnen met onze western film.
vraag mij voor
Ik ben het beste in realistisch acteren ik speel meestal klein, dat is dus handig voor een film. Ik kan heftige rollen op me nemen maar ook grappige rollen. Als ik grappige speel is het meestal de akward grappige kant denk aan het onhandige meisje of de nerd. En als ik iets heftigs speel dan is het meestal heel kwetsbaar. Zoek je dus iemand die goed emotie kan overbrengen en iemand die niet te groot speelt, dan ben ik perfect voor de rol! :)
bijzonderheden
Ik ben creatief, een doorzetter, empatisch en kan ook nog een dansen zingen en acteren.

opleiding
opleiding
opleiding
Roc tilburg Opleding acteur
acteur
2020-2023

info
info
Hoi, ik ben Jotta ik ben nu al 3 jaar intensief bezig met acteren, en heb meerderen projecten gedaan. Zo heb ik in 3 short films gespeeld en in een aantal theater stukken. Ik ben bijna afgestudeerd aan mijn mbo theater opleiding in Tilburg en ga hierna drama therapie studeren. Maar ook ben ik een doorzetter, enthousiast, en houd ik wel van wat gezelligheid :)
contact
contact
rubrieken
rubrieken
  • actrice (vrouw)
vakgebied
vakgebied
Korte film, Theater / Stage