Ellen Van Der Aa
model, mannequin, commercials, figuratie, bodypaint
Bonheiden / BE
foto's
foto's

details
details
trackrecord
Trouw film: Deze werd gemaakt voor een hoog aangeschreven wedding planner.
Body paint: Leuke ervaring in het buitenland waar ik veel van geleerd heb
Allerhande figuraties: Vaste rol in de Belgische soap "Familie" waar ik in een kleding winkel werk, model op de catwalk voor een Duitse film van Warner Bors "Ein Sommer", influencer voor de jongerenserie Instafamous (nu te zien op vtm go aflvering 3), ...
awards
Plaatselijke miss verkiezingen zoals: oogstprinses, bloemenfee, druivenkoniging,..
Aan deze wedstrijden heb ik deelgenomen tot mijn 26ste. Nadien nog een eerste plaats behaald op een Europese bodypaint wedstrijd, al is deze overwinning vnl te danken aan de bodypainter.
vraag mij voor
Model
Mannequin
Commercials
Figuratie
bijzonderheden
Slanke lichaamsbouw en toch gespierd. Hele platte buik.
equipment
Extentions van echt haar op mijn eigen lengte en op 40 cm. Het gaat op klipextentions die gemakkelijk zijn aan te brengen door een kapper. Zelf kan ik ze niet aanbrengen.

website
website

info
info
In het dagelijks leven sta ik in het buitengewoon onderwijs. Ik werk 4/5 en kan daardoor schuiven met mijn uren als ik tijdig weet dat ik een opdracht heb. Buiten mijn job vind je me vaak terug op het volleybalveld. Zo houd ik me fit en en ben ik sportief gebouwd. De modewereld sprak mij al aan vanaf mijn 18de. Van mijn 18de tot mijn 30ste heb ik veel ervaring kunnen opdoen als model / mannequin / missverkiezingen, bodypaint,.. Nadien ben ik er een aantal jaar tussenuit geweest omdat ik een zoon en een dochter gekregen heb. Al snel kriebelde het en werk ik meer dan voordien. Voor mij zijn deze opdrachten echt een uit de hand gelopen hobby en ik geniet elke keer van uitdagingen waar ik voor sta. Op mijn site www.ellenvanderaa.be kunnen jullie het grootste deel van mijn portfolio terugvinden.
contact
vakgebied
vakgebied
Commercial, Lange speelfilm, Televisie drama / Dramaserie, Televisieprogramma