Tieme Stoffels
acteur, zanger
Den Haag / NL
video's
video's

details
details
trackrecord
Deelnemer TheKillerQuest 2022, Fearless Generation (okt 2022)
In dit programma worden vijf deelnemers opgesloten in een oude bunker in Utrecht. Er zit een moordenaar tussen, en de deelnemers moeten uitvogelen wie dat is voordat ze allemaal slachtoffer worden.

Edelfigurant Boksen, Peter Huizinga (aug 2022)
In deze korte film van een particulier speel ik een rocker van een hedendaagse band die droomt over hoe het zou zijn om te leven als Art Garfunkel.

Figurant Der Krimi Amsterdam, Ministry of Film (jul 2021)
Voor Der Krimi Amsterdam moest ik zowel als toerist op de Wallen en als straatschoonmaker figureren.

Figurant + runner Missions Impossible, Talpa (jul 2021)
Deze serie volt mensen die een maand lang trainen om een bepaald doel te bereiken. Ik werkte mee aan een aflevering waarbij

Figurant De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje, Messercola (jun 2021)
Deze Sinterklaasfilm is nu te zien in de Nederlandse bioscopen. Ik speel een (sippe) roetveegpiet.

Figurant Van der Valk, NL FILM (Amsterdam, jun 2021)
Als figurant op een veerpont speel ik in deze scene naast Marc Warren en Maimie McCoy.

Figurant Movfo movie, Movfo Consultants (jun 2021)
In deze commercial speel ik een pan ik pak die poker speelt met collega’s.

Figurant GTST, Endemol Shine Nederland (jun 2021)
In deze scene van GTST speel ik een studievriend op een huisfeestje naast o.a. Cas Jansen.

Figurant muziekclip Bibi Espina (jun 2021)
In deze muziekclip dansen verschillende jongeren op de muziek van up-coming artist Bibi Espina in een feestelijke, zomerse setting.

Acteur Bad Idea, film festival Breda University of Applied Sciences (jun 2021)
Voor deze korte film, gemaakt door studenten van Creative Business aan de Universiteit van Breda, speel ik Vince, een intimiderende drugsdealer/gangster die Noah voor hem laat werken nadat Noah zijn auto in de prak rijdt. De korte film komt op 25 juni uit.

Acteur Late Boldness, film festival Breda University of Applied Sciences (jun 2021)
Voor deze korte film, gemaakt door studenten van Creative Business aan de Universiteit van Breda, speel ik Walter, een gewelddadige vader uit de jaren 50 die zijn vrouw het leven zuur maakt en zijn zoontje angst aanjaagt. De korte film komt op 25 juni uit.

Figurant Melk & Dadels, Almere (mei 2021)
Voor een nieuwe M&D serie speel ik figurant op een bruiloft van een rijke familie die plaatsvindt aan de rand van een meer.

Figurant OTHALA, Amsterdam (mei 2021)
Deze productie van Dutch Mountain film is een serie voor de NPO over Odin wiens vader extreem-rechtse video's op Youtube plaatst en hoe zijn schoolgenoten hierop reageren. Hij wordt zwaar gepest door één klasgenoot in het bijzonder. Ik speel een van de klasgenoten van Odin.

Figurant Toyota: Lucht is Leven, Amsterdam (apr 2021)
In deze commercial van Toyota, gericht op duurzaamheid en de toekomst, wordt het leven van een jonge vrouw samengevat in enkele momenten. De commercial toont haar jeugd, tienerjaren en dat ze uiteindelijk moeder wordt. Ik ben een van de dansers in de “club” in haar tienerjaren.

Figurant Be Who You Are, Amsterdam (apr 2021)
Be Who You Are is een korte film over een jonge rugbyspeler die aan zijn medespelers onthuld dat hij homoseksueel is. Ik speel een van de vier medespelers.

Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland, Gouda (sep 2008 - jan 2021)
Bij het JTH heb ik veel geleerd op het gebied van toneel, zang, improvisatie, musical theater en dans. De voorstelling die mij het meest is bijgebleven is Grimmige Sprookjes (2015-2016), waarmee we langs verschillende basisscholen in Zuid-Holland toerden en kinderen motiveerden om te gaan acteren.

Presentator Cool Talent, Lions Gouda-Bloemendaal (apr 2016)
Voor Cool Talent, een regionale muziekavond waar alle beste acts van verscheidene middelbare scholen mogen optreden, mocht ik presenteren voor een zaal van ruim 800 man. Ik was uitgekozen uit een reeks van verschillende presentatoren n.a.v. mijn presentatie van de muziekavond op De Goudse Waarden.

Acteur/Edelfigurant Korte Films Dirk Berger, Regio Utrecht (2015-2016)
In drie verschillende korte films van Dirk Berger, gemaakt voor de Filmacademie, speelde ik verschillende karakters. Voor één specifieke short film, “Locked In,” moest ik een patiënt spelen die niks kon bewegen behalve zijn ogen, een heel bijzondere ervaring. Alle video’s zijn te zien op het Youtube account “Dirk Berger.”

De Goudse Waarden, Gouda (sep 2011 - feb 2016)
Op de middelbare school heb ik aan vijf producties meegedaan; drie musical, en twee toneelstukken:
● Chicago (2012) | Rol: Ensemble
● Alice in Wonderland (2013) | Rol: Lord Sandwich
● Ja Zuster Nee Zuster (2014) | Rol: Gerrit de Inbreker
● De Schelmenstreken van Scapin (2015) | Rol: Scapin
● Sister Act (2016) | Rol: Vince LaRocca.
awards
Tot nu toe heb ik uitsluitend amateurervaring, maar ik ben hard bezig daar verandering in te brengen.
vraag mij voor
Ik doe alles wat met acteren te maken heeft: korte films, lange films, toneelstukken, musicals, zangjobs, noem het maar op! Aarzel niet om contact met mij op te nemen als mijn profiel je bevalt!
bijzonderheden
Ik ben 23, maar zou prima een jongen van 18 kunnen spelen, of juist een ouder persoon als ik mijn baard laat staan. Verder ben ik erg goed en mimiek en expressief spelen. Ook heb ik goede articulatie en geen accent.

info
info
Hoi ik ben Tieme, 23 jaar, en ik heb veel amateurervaring als acteur, zowel op het podium als voor de camera. Ik heb gespeeld in talloze theaterstukken via Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland, 5 schooltoneelstukken en meerdere korte films. Tenslotte heb ik ook veel ervaring als figurant. In mijn CV staat mijn volledige ervaring, die stuur ik graag naar je! Je kan mij een berichtje sturen of mailen via [email protected]
contact
contact
vakgebied
vakgebied